Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen

kr. 2.042,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700193432230
Kategori:

Beskrivelse

Bodrum-halvøen ved den ægæiske kyst er en af de smukkeste feriedestinationer i Tyrkiet. Halvøen ligger på Tyrkiets sydvestlige kyst, og her er små og store bugter med dejlige strande, charmerende byer og en fantastisk natur. Bodrum-halvøen er desuden et udmærket udgangspunkt for udflugter til nogle af Tyrkiets allerstørste seværdigheder, som fx de lykiske kongegrave i Dalyan og den enestående ruinby, Efesos. Den charmerende græske ø, Kos, ligger desuden kun en kort sejltur fra Bodrum.
Rejs til Bodrum-halvøen: en ferie med skønne oplevelser og hyggelig feriestemning Hovedbyen er Bodrum, hvor du udover gode hoteller og ferielejligheder også finder et rigt folkeliv med gode restauranter, barer og diskoteker samt en basar, en marina og et ugentligt marked. Øvrige bugter omfatter det familievenlige Bitez, det festlige Gümbet, det romantiske Torba og det hyggelige Turgutreis.
Vil du have mere ferie for pengene? Rejs billigt sydpå til Bodrum-halvøenVi tilbyder et stort og varieret udvalg af billige rejser til Bodrum-halvøen, hvor du har mulighed for at bo i hyggelige ferielejligheder uden forplejning, små, unikke hoteller, eksklusive luksushoteller og store familiehoteller med All Inclusive. Vi tilbyder rejser til Bodrum-halvøen til både voksne, unge, grupper, par og børnefamilier. Uanset, hvordan du ønsker at holde ferie, så har vi helt sikkert et godt tilbud til dig på en rejse til Bodrum-halvøen, hvor du får råd til lidt mere ferie for pengene.
Guideservice og udflugter:
Når du rejser med os til Bodrum, tilbyder vi dansk- eller engelsktalende guideservice, og vores guider besøger dit hotel, eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Du kan også altid kontakte guiden telefonisk.

Copyright 2024 - Pilanto Aps