Kusadasi-kysten

Kusadasi-kysten

kr. 2.445,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702111025793
Kategori:

Beskrivelse

Den nordlige Ægæiske kyst ligger på den nordvestlige side af Tyrkiet. Her finder du moderne byer, idylliske landsbyer og mange historiske steder. Desuden byder denne smukke kystlinje på langstrakte sandstrande og et azurblåt hav, hvilket gør den til den perfekte destination til en uforglemmelig ferie.
Fortryllende badebyer
Kystlinjen her er forholdsvis lige med få små bugter. Det er ikke overraskende, at store krydstogtskibe ofte vælger Kusadasi at lægge til ved. Ud over dette strålende feriested finder du også mindre byer på denne kyst, som er velegnet til at nyde en stille solferie. I landsbyerne Özdere og Gümüldür f.eks. vil duften af mandarintræer, oliventræernes blomstring og drueplantagerne pirrer dine sanser. Ud over disse landbrugsvarer er fiskeri meget vigtigt for denne region. Her kan du nyde de mest velsmagende lokale retter, og på grund af drueplantagerne kan disse ledsages af et lækkert glas lokal vin eller raki.
Historie
Den nordlige Ægæiske kyst er rig på historie og kulturelle seværdigheder. Fra det mystiske Apollontempel i Didyma til de majestætiske ruiner af den antikke by Alinda. Et besøg værdigt er også det arkæologiske område i Aphrodisias. Tetrapylonporten, det antikke teater og stadion er blandt resterne af denne 7000 år gamle by. Museet viser stadig en bemærkelsesværdig samling af statuer fra dengang.

Copyright 2024 - Pilanto Aps